Kysané zelí, sklenice 0,7l
- [26.11. 2025]Smazat/ Upravit/ Topovat

Nabízíme kysané zelí, z vlastních bio hlávek.
Zelí nakládáme osvědčenou metodou do 0,7 litrových sklenic.
Nabízíme 2 varianty:
1) BIO - Zelí a cibuli máme vlastní, ve více než bio kvalitě (vše je ruční práce, nepoužíváme žádnou chemii, slimáky sbíráme po nocích), kmín je od lokálního pěstitele a sůl používáme himalájskou.
Cena je 85 Kč/sklenice
2) KLASICKÉ - Zelí i cibule je od lokálního rodinného farmáře, který hospodaří konvenčně; kmín je od lokálního pěstitele a sůl používáme himalájskou.
Cena je 50 Kč/sklenice
Zelí ve sklenicích samo kvasí při pokojové teplotě a když dokvasí, pouze sklenice přestěhujeme do chladného sklepa. Tam už se kvašení nízkou teplotou zastaví (nebo se spíše sníží na minimum) a zelí samo ve sklenicích zatáhne víčka. Takto vydrží v chladu klidně i 2 roky, aniž by přišlo o vitamíny a zdraví prospěšné bakterie, které kupované zelí z obchodu postrádá kvůli konzervaci.
Zelí je tudíž celou dobu živé (raw), nesterilované. Po otevření vydrží v lednici klidně i pár týdnů. Vhodné jako příloha, salát, do zelňačky, zelňáků a spoustu jiných jídel nebo prostě jen tak jako vitamínová bomba a superpotravina. Vhodné i pro detoxikaci organismu.
Zelí skladujeme při teplotě 5-12° (ve sklepě, nevytápěné chodbě či lednici).
Ideálně osobní předání, případně po platbě převodem lze i zaslat:
PPL na adresu za 100 Kč
PPL na výdejní místo za 75 Kč (do vyhledávače: ppl mapa vydejnich mist)
Zelí nakládáme osvědčenou metodou do 0,7 litrových sklenic.
Nabízíme 2 varianty:
1) BIO - Zelí a cibuli máme vlastní, ve více než bio kvalitě (vše je ruční práce, nepoužíváme žádnou chemii, slimáky sbíráme po nocích), kmín je od lokálního pěstitele a sůl používáme himalájskou.
Cena je 85 Kč/sklenice
2) KLASICKÉ - Zelí i cibule je od lokálního rodinného farmáře, který hospodaří konvenčně; kmín je od lokálního pěstitele a sůl používáme himalájskou.
Cena je 50 Kč/sklenice
Zelí ve sklenicích samo kvasí při pokojové teplotě a když dokvasí, pouze sklenice přestěhujeme do chladného sklepa. Tam už se kvašení nízkou teplotou zastaví (nebo se spíše sníží na minimum) a zelí samo ve sklenicích zatáhne víčka. Takto vydrží v chladu klidně i 2 roky, aniž by přišlo o vitamíny a zdraví prospěšné bakterie, které kupované zelí z obchodu postrádá kvůli konzervaci.
Zelí je tudíž celou dobu živé (raw), nesterilované. Po otevření vydrží v lednici klidně i pár týdnů. Vhodné jako příloha, salát, do zelňačky, zelňáků a spoustu jiných jídel nebo prostě jen tak jako vitamínová bomba a superpotravina. Vhodné i pro detoxikaci organismu.
Zelí skladujeme při teplotě 5-12° (ve sklepě, nevytápěné chodbě či lednici).
Ideálně osobní předání, případně po platbě převodem lze i zaslat:
PPL na adresu za 100 Kč
PPL na výdejní místo za 75 Kč (do vyhledávače: ppl mapa vydejnich mist)
|
| |||||||||||||||||||||||||||||||
Kontaktovat inzerenta emailem
Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.
Vaše telefonní číslo *
Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.
Vaše telefonní číslo *