Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... bazar pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Ostatní > Ostatní > Inzerát č. 186494443

Granulované vápno

- [2.6. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Granulované vápno - 1
Granulované vápno - 2
Granulované vápno - 3
Granulované vápno - 4
Nabízím granulované vápenaté hnojivo ECOGRAN. ECOGRAN je vysoce kvalitní a účinné vápenaté hnojivo stejných parametrů jako všemi známá psací křída. Zlepšuje půdní vlastnosti nejenom úpravou hodnot pH a také obohacuje půdní fond o celou řadu důležitých a pro rostliny nezbytných mikroprvků, které jsou součástí zdravého a funkčního půdního ekosystému. Díky své vysoké reaktivitě, která je nesrovnatelná s jinými vápenatými činidly,dochází téměř k okamžitému vstřebávání a ovlivnění efektivity využívání živin.
ECOGRAN je přírodní produkt, který je získáván z vlastního vápenatého ložiska firmy a právem se řadí mezi nejkvalitnější ložiska křídy v celé Evropě.
Granulovaný vápenec WSG je dostupný ve dvou frakcích 4-6 mm a 6-8 mm, přičemž dosahuje velmi rychlého rozpuštění, ke kterému stačí pouhá ranní rosa . Toto vše se odehrává díky obsahu specifického typu uhličitanu vápenatého (CaCO3). V přírodě se nachází mnoho druhů uhličitanů vápenatých. Ty se odlišují svojí geologickou formou, stářím, fyzikálními vlastnostmi , která mají naprosto zásadní vliv na rozpustnosti a rychlé účinnosti hnojiva. Nejmladší, nezkrystalizovaná forma uhličitanu vápenatého je křída, která obsahuje 95 % CaCO3 a samotná rozpustnost v kyselém prostředí přesahuje 95 % již v prvním roce aplikace!!!
ECOGRAN je určen k hnojení polních plodin, zeleniny, sadů, skleníků, květin,pastvin ,travních porostů. Díky svému originálnímu složení je možná téměř celoroční aplikace dle aktuálních podmínek a potřeb.
Jednoduše pro představu a pochopení.My vstupní surovinu narozdíl od jiných dobýváme bagry a nakladači, ostatní odstřelují!!! Zde platí jedna zcela zásadní věc. Kámen vždy zůstane kamenem, ať váží tunu a nebo miligram????

Jméno:

Martin

Telefon:

774... zobraz číslo

Lokalita:Mapa463 43 Liberec

Vidělo:

102 lidí

Cena:

2 800 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Ostatní
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Ostatní celkem: 158796, za 24 hodin: 3863

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko