Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... bazar pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Ostatní > Ostatní > Inzerát č. 184247209

Dluhopisy ČMP

- [15.4. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Nabízím ke koupi 6 kusů dluhopisů Společnosti Českomoravská Projektová III 6,0/27 v celkové nominální hodnotě 300 000 Kč (1ks = 50 000Kč). Jedná se o dceřinou společnost realitního holdingu Českomoravská nemovitostní. Tato společnost se specializuje na nákup a držbu komerčních nemovitostí na území České republiky se zaměřením především na kancelářské budovy, které vnímá jako dobře předvídatelné a konzistentní, co se nájemních výnosů týče.

Dluhopisy jsou v podobě listinného cenného papíru s pevným úrokovým výnosem ve výši 6,0 % p.a. s měsíčním vyplácením výnosů (15.den v měsíci). Datum splatnosti je 7 let ode dne emise v roce 2020 a nastává tedy v roce 2027.

Jedná se o listinné cenné papíry převoditelné rubopisem. To znamená, že dluhopisy může vlastník kdykoli převést na jinou osobu. Dluhopis lze prodat jiné osobě za cenu a podmínek, které si mezi sebou obě strany mezi sebou sjednají. Převod probíhá dle zákonných podmínek.

Dluhopisy jsem pořídil z důvodu přebytečných finančních prostředků. V současné době ale zvažuji koupi nemovitosti, a proto bych tyto prostředky rád využil k jejímu financování. S přihlédnutím k faktu, že dluhopis je již v polovině své životnosti a jedná se o poměrně konzervativní dluhopis, považuji ho za velmi výhodný pro střednědobou investici s ideálním poměrem cena/výkon/bezpečnost.

Dluhopisy jsem ochoten prodat zvlášť se slevou 1000kč, tedy za cenu 49 000 Kč za kus. Nebo s celkovou slevou 6000 Kč, tedy za cenu 294 000 Kč při odprodeji všech 6 ks najednou.


Jméno:

MT

Telefon:

+42... zobraz číslo

Lokalita:Mapa763 61 Zlín

Vidělo:

30 lidí

Cena:

V textu
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Ostatní
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Ostatní celkem: 162642, za 24 hodin: 3814

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko