Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... bazar pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Ostatní > Zdraví a krása > Inzerát č. 182232786

Rebozo

- [5.3. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Rebozo - 1
Rebozo - 2
Rebozo - 3
Rebozo - 4
Rebozo - 5
Další
Rebozo - 6
Rebozo - 7
Rebozo - 8
Rebozo - 9
Rebozo - 10
Rebozo je tradiční mexický šátek, rodinné stříbro. Tamní dívky ho dostávají jako významný dar a provází je celým jejich životem, jejich ženstvím… Ve zbytku světa je oblíbený zejména v období těhotenství, za porodu a v šestinedělí.. Je to velmi oblíbený nástroj mnohých porodních asistentek a dul, dají se s ním dělat opravdu divy… Tradiční rebozo je ručně tkaný šátek ze 100% bavlny. Je pevný, ale měkký a hebký zároveň. Reboza jsou přibližně 70 cm široká a 2 – 3,5 metru dlouhá, různých barev a vzorů. Tradiční mexická jsou červená – hřejivá a plná lásky. O rebozu se mluví, jako o velmi jemné a šetrné technice, obejme, pohladí.. S rebozem se cvičí různé techniky, jejichž cílem je zmírnit napěti v těle těhotné ženy, odbourat stres a negativní emoce, navodit harmonii, pocit pohody a lehkosti v těle a eliminovat bolesti.

 Využití v těhotenství
Používá se zejména jako podpora rostoucího bříška, udržuje celou oblast dělohy a ledvin v teple. Napomáhá jako opora při ochablém břišním lisu. Ulevuje od bolesti, která se objevuje s povolujícími se děložními vazy a rostoucí graviditou. Skvěle celé břicho zpevní a tím pomáhá od bolesti zad, kyčlí, podbřišku, symfýzy, třísel. Napomáhá dítěti vhodně se nasměrovat do porodních cest. Je nápomocné při potermínové graviditě a přenášení – pro vyvolání porodu…

 Využití za porodu
Je skvělým pomocníkem porodních asistentek a existuje celá řada způsobů, jak rebozo při porodu použít. Může se různě vázat. Využívá se k podpoře začátku porodu. Je nápomocný při nepostupujícím porodu. Pomáhá při zaujímaní různých porodních poloh, můžete se o něj různě zapřít, zavěsit…Pomáhá při prožívání kontrakcí a silných bolestí.

 Využití v šestinedělí
Napomáhá zejména při bolestivém zavinování dělohy. Udržuje celou oblast v teple, objímá.

 Využití v běžném životě
Mexické ženy na svá reboza nedají dopustit a jsou součástí jejich běžného dne. Když je jim teplo, tak se jím ovívají, když zima tak zakrývají. Slouží i na nošení dětí (zejména na boční a zádové úvazy). Slouží jako deka – můžete jím přikrýt sebe, ale klidně i děti. Může být i součástí oděvu.

Chcete i vy to své? Jste těhotná? Nebo se chystáte být? Jsi porodní asistentka nebo dula a chceš mít to své? Neváhejte se na mě obrátit, mám k dispozici pravá mexická reboza, tkaná hluboko v horách, mexickými ženami.

Jméno:

Karin Hannigová

Telefon:

605... zobraz číslo

Lokalita:Mapa790 63 Jeseník

Vidělo:

83 lidí

Cena:

1 600 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Zdraví a krása
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Ostatní celkem: 164026, za 24 hodin: 3948

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko